Djungelgympa - Lekfull gymnastik med full fart för barn 1-6 år!
Active Academy arrow_drop_down arrow_drop_up
Djungelgympa logo
Djungelgympa logo

Gymnastik för barn 2-6 år!

Häng med på veckans bästa aktivitet!
Lekfull och rolig gymnastik – 10 000-tals barn deltar på Djungelgympa runt om i landet varje år!

Nästa kurs startar vecka 35 (26 aug – 1 sep), 8 veckor, ett tillfälle per vecka.
Se dag, plats, tid och pris i din stad genom att söka i rutan ovan.

Prova en gång för 150 kronor!
Du vet väl om att du kan avboka dig efter det första kurstillfället och då få tillbaka hela kursavgiften förutom 150 kr? Som ett prova-på-pass!

Vill du skjuta upp din betalning?
Välj faktura som betalsätt och kontakta oss: info@einarsports.se

Barngrupper 2-4 år

Hoppa, klättra, springa, balansera. Allt som ditt barn tycker är roligt! Genom spännande hinderbanor med massor av redskap och roliga lekar välkomnar vi ditt barn till ett riktigt Djungeläventyr! Som förälder deltar du aktivt tillsammans med ditt barn och har en glädjefylld stund tillsammans med andra barn och föräldrar.

Barngrupper 4-6 år

För dig som älskar gymnastik, fartfyllda hinderbanor och även vill prova lite svårare moment som handstående, hjulning, kullerbyttor och olika hopp. Du deltar med stöd från din förälder i hallen tillsammans med våra härliga ledare, nya och gamla vänner!

På alla våra pass!

På Djungelgympa gympar vi till vår härliga, specialgjorda musik och vi startar passen med vår ramsa tillsammans med vår kompis Djungeldanne. På slutet avslutar vi med vår medryckande raket och flyger upp i luften. Häng med!

Perfekt för barn med spring i benen!

Älskade hinderbanor!

Genom roliga hinderbanor hoppar vi från höga berget, svingar vi oss som apor i lianerna och balanserar på trädgrenar som en ödla! Utifrån de fyra av gymnastikens grundformer: klättra, rulla, balansera och hoppa över vi vår motorik utifrån barnens nivå. De äldre barnen får också prova på mer utmanande gymnastiska övningar!

Alla barn får vår fina äventyrsbok!

Samla ett nytt fint klistermärke vid varje tillfälle och aktivera dig hemma mellan Djungelgympa-passen.

”Det är roligt att de finns så många lianer, men dom är lite svåra. Man får akta sig för att inte råka trampa på en krokodil! ”

William 5 år

Bra att veta

Perfekt för barn med spring i benen!

Häng med på Djungeläventyr där varje pass är ett äventyr fullt av fantasi!

Vi hoppar från höga berget, svingar oss som apor i lianerna, balanserar på trädgrenar som en ödla, rullar och ålar som ormar ner för berget, hoppar från sten till sten som en groda och simmar i vattnet med krokodilerna!

På Djungelgympa får ditt barn prova grunderna i gymnastik och upptäcka hur kul det är med gymnastik och rörelse genom lekfyllda, spännande och fantasifulla gymnastikpass. I våra banor har vi med förövningar till att lära sig att exempelvis stå på händer, hjula och hoppa på olika sätt. Alla övningar är åldersanpassade för de olika grupperna.

Vi vill att ditt barn har roligt och längtar till nästa Djungelgympa!

Vårt passupplägg

Djungelgympas passupplägg bygger på gymnastikens grundformer. Vi fokuserar framförallt på t.ex. klättra, hoppa, rulla, balansera och koordination.

Våra ledare presenterar övningarna på ett lekfullt och fantasifullt sätt för att fånga barnens uppmärksamhet. Varje tillfälle består av samling, ramsa, uppvärmningslek, hinderbana med teknikövningar och andra roliga lekar och övningar. På alla pass dansar vi till vår egen låt ”Alla tillsammans!”.

Att ta med på aktivitet inomhus

Vi rekommenderar att barnet har bekväma kläder att röra sig i, samt att de deltar barfota alt. i halksockar. Ta gärna med en fylld vattenflaska, märkt med barnets namn. Tänk på att inte lämna värdesaker i omklädningsrummet. Vid kvarglömda saker ta i första hand kontakt med lokalen för att se om det finns kvar på plats.

Våra ledare sprider rörelseglädje

Djungelgympas ledare är positiva, trygga i sig själva och tar stort ansvar. Alla brinner för att sprida gymnastikglädje till alla barn!

Alla våra ledare har gått vår innehållsrika ledarutbildning och får löpande coachning under terminens gång.
De ser fram emot en ny härlig kursstart med massor av roliga upplevelser!

Till anmälan

Vanliga frågor

Om du önskar anmäla ditt barn till Djungelgympa gör du det här på vår hemsida, sök efter din stad högst upp. När anmälan sedan är gjord skickas en bekräftelse till den angivna e-postadressen du angav vid anmälan. Önskar du byta grupp eller avboka din plats gör du det via dina på inloggningsuppgifter www.ssa.zoezi.se/login. Dyker det inte upp någon bekräftelse på din anmälan hör du av dig till oss antingen via telefon på: 010-330 30 35 eller till info@einarsports.se

Fram till och med 2 veckor innan start är det gratis att avboka.
Är det mindre än 2 veckor innan start tillåts avbokning för 150 kr.
Är det mer än 1 vecka efter start tillåts avbokning, men utan någon återbetalning alls.

En anmälan till Djungelgympa är bindande fram till att en avbokning sker. Det går inte att göra en intresseanmälan eller avboka sig via våra ledare.
Avbokningen måste ske via www.ssa.zoezi.se/login där du loggar in med dina personliga inloggningsuppgifter som du skapade i samband med anmälan. Du kan även maila info@einarsports.se så hjälper vi dig. Ingen annan form av avbokning är giltig. Sker ingen avbokning och terminen fortlöper så får du betala hela terminsavgiften oavsett om barnet medverkat eller ej. Detta står i de villkor du godkänner vid din anmälan.

Nej, du behöver inte anmäla frånvaro av ditt barn hos oss. Barngymnastiken fortlöper enligt konceptet oavsett hur många barn som kommer till kursen. Är det sjukdomstider i förskola/skola och många är sjuka är det ändå alltid aktivitet för de som är friska. Vi ställer aldrig in träningen baserat på hur många friska barn eller sjuka barn det är i gruppen.

Har ditt barn glömt kvar något i lokalen? Kontakta oss via mejl eller telefon så hör vi med ledaren om denne fått med sig det du glömt. Du kan även kontakta skolan/hallen direkt för att kunna hämta dina kvarglömda saker.

För att få ett prova på pass för 150 kronor behöver du anmäla dig till hela kursen. Vill du sedan inte fortsätta hör du av dig innan ditt andra pass för en avbokning. Då hjälper vi dig med en återbetalning av allt utom 150 kronor och eventuella administrationskostnader, eller så justerar vi beloppet på din faktura.

Fakturan skickas ut löpande under tiden anmälan är öppen, den skickas via e-post och man får en sms-notis när den landat i  inkorgen. Vid terminsstarten ska du kunna finna din faktura på ”Mina sidor”.

En anmälan till kursen är bindande fram till att en avbokning sker. Det går inte att göra en intresseanmälan eller avboka sig via våra ledare.
Avbokningen måste ske via www.ssa.zoezi.se/login där du loggar in med dina personliga inloggningsuppgifter som du skapade i samband med anmälan. Ingen annan form av avbokning är giltig. Sker ingen avbokning och terminen fortlöper så får du betala hela terminsavgiften oavsett om barnet medverkat eller ej. Detta står i de villkor du godkänner vid din anmälan.

Om ditt barn behöver särskilt stöd under kursens gång deltar du som förälder tillsammans med ditt barn. Hos oss är alla barn välkomna och vi sätter alltid barnets behov i centrum. Du som förälder är en viktig del av detta. Prata gärna med vår kundtjänst så att en bra plan kan upprättas för dig och ditt barns deltagande.

Djungelgympa har rätt att dokumentera gymnastikäventyret. Om du önskar att ditt barn inte filmas eller fotograferas meddelar du detta till ledaren. Du får endast fota eller filma ditt eget barn i samband med aktiviteten, inte någon annans barn.

Om du har tecknat Einar Sports avbeställningsskydd får du tillbaka kursavgiften (ej beloppet för avbeställningsskyddet eller ev. fakturaavgift) för resterande tillfällen av kursen om ditt barn blir sjukt eller skadad och inte kan fullfölja kursen. Enstaka sjukdomstillfällen ersätts ej.

Du måste kunna uppvisa ett läkarintyg som intygar att barnet inte kan delta under kursen.

Avbeställningsskyddet måste ha tecknats före kursstart för att det ska vara giltigt. Ditt barn får inte ha en känd skada eller sjukdom sedan tidigare. För att använda dig av avbeställningsskyddet mailar du in alla uppgifter (inkl. läkarintyget) till info@einarsports.se

Till anmälan

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig om du har några frågor!

Skicka ett meddelande

Var vänlig fyll i ditt namn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Följ oss